Overvejer du at holde en havefest? Fantastisk idé! Der er mange måder at gøre det på. Nogle foretrækker en afslappet en af slagsen, hvor andre drømmer at give den lidt mere gas.

Uanset hvad kan det være en god idé med en mobil bar, hvor alle gæsterne kan få sig noget lækkert at drikke under havefesten. Måske lyder det som et meget ungdommeligt initiativ med en mobil bar, men det behøver det i bund og grund slet ikke at være.

 

Du får her nogle idéer til, hvordan du kan gribe en mobil bar til havefesten an.

 

Mobil barens placering

Det bedste ved en mobil bar er netop, at du kan placere den lige, hvor du har lyst til. Det er jo helt perfekt til en havefest.

 

Måske virker det tiltalende at placere den lige under et højt træ. Det kunne uden tvivl også se fint ud! Så skal du bare være opmærksom på, at cocktailene kan få lidt ekstra pynt i form af træets blade.

 

Er du meget glad for din græsplæne? Så kan mobil baren eventuelt placeres på en terrasse, hvis du altså er indehaver af en i stor nok størrelse. Hvis du ikke har en terrasse, kan du eventuelt lægge nogle brædder på græsplænen for at skåne den mest muligt.

 

Men du behøver ikke være alt for bekymret. En mobil bar laver max et par små huller i græsplænen, som hurtigt forsvinder igen.

 

Cocktails der matcher haven

Alt efter hvor du lejer en mobil bar, følger der også en professionel bartender med. Han eller hun kan servere lækre cocktails, der matcher haven, hele aftenen. Du kan for eksempel booke baren hos ZubarDubar, hvor de har et stort udvalg af cocktails og tilbyder en komplet barløsning.

 

Du skal selvfølgelig vælge nogle lækre cocktails til menukortet. Nu hvor det er en havefest, kunne det være hyggeligt, hvis cocktailene også driver tankerne mod bær, frugter og krydderurter.

 

Der er heldigvis mange cocktails, der lever op til de kriterier. Du kan for eksempel vælge at servere Mojitos med en masse mynte, Brambles fyldt med brombærsmag eller Ævle Bævle med toner af danske æbler.

 

Mobil bar passer til alle aldre

Hvad end du holder havefest for en masse studenter eller for hele familien inklusive bedsteforældrene, så kan en mobil bar være en perfekt løsning. Så længe der bliver serveret noget for enhver smag, vil gæsterne elske det.

 

Man behøver langt fra at være ung for at kunne nyde servicen i en bar. Hvem sætter ikke pris på at kunne vælge frit fra cocktailkortet og bare slappe af med en lækker drink i hånden?

 

Du skal derfor ikke frygte, at gæsterne synes, at mobil baren til din havefest er fjollet! Når først de har fået den første cocktail, vil de elske dig for initiativet!

 

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar