Hjælp til IT i hjemmet

Teknologien har i de seneste år gjort et stort indtog i vores hverdage. Det store paradigme skift i, hvordan vores hverdag var kontra nu kan virke overvældende, men der er hjælp at hente.

En undersøgelse fra Danmarks statistik fra 2017, viser at omkring 95% af danskere har PC i hjemmet eller andre måder at komme på internettet.

Den store udvikling inden for teknologien de seneste par år har uden tvivl medført en masse positive. Det sagt så kan det være svært at følge med på alt det nye og tekniske.
Denne artikel vil komme med råd til nogle af de mest almindelige problemer, der kan opstå med IT i hjemmet.

Få styr på betalingerne

Det kan være du har haft problemer med dette før, at få betalt dine regninger i rette tid. Hvis du gerne vil slippe for dette kan du oprette dig på betalingsservice. Dette er en statslig internet tjeneste, der tager sig af dine forskellige indbetalinger, så fx når du får løn går den del du skylder med det samme ud, så du ikke behøver tænke på det.

Er computeren langsom?

En af de mest almindelige problemer som fleste mennesker står med, når det kommer til IT er hastigheden på deres enheder. Der er mange forskellige ting, der kan påvirke hastigheden, men her er 3 tips til, hvordan du kan få en hurtigere hastighed.

1. Ryd op på computeren

Din computer har en begrænset mængde plads, der kan blive fyldt op og medføre en betydelige nedsættelse i hastigheden. Du kan gå til dit søgefelt på computeren og skrive “kør” eller “launch” åben programmet, når du finder det. Du kan nu skrive “temp” og trykke enter, dette vil lede dig til den mappe på computeren, der lager alle de midlertidige filer, du downloader når du er på internettet.
Disse filer har ingen funktion, når du har efterladt den besøgte side, men ligger bare og fylder på din computer. Du kan derfor markere dem alle og trykke delete dette vil ryde op på computeren og frigive noget plads.

2. Rens computeren

Dette er ikke det samme som at rydde op på computeren ved at frigive plads, men fysisk at gøre den ren. Din computer kan samle en masse støv, hvilket kan blokere for udluftningen, hvilket opvarmer computeren og gør den langsommere. Du kan fjerne casen på computeren med en skruetrækker og derefter fjerne støvet.

3. Download virusbeskyttelse

Den bedste måde du kan forsvare dig for cyberangreb på internettet er igennem et godt virusbeskyttelse-program eller firewall. Dette kan være Norton eller Mcafee, disse programmer kan fortælle dig, hvilke sider er potentielt farlige og beskytte din computer for angreb.

Teknologien er forvirrende og der kan være mange forskellige problemer, der kan opstå.
Hvis der er nogle problemer som denne artikel ikke kan hjælpe med, så kan du finde den bedste IT-løsning, der hjælper med alt her.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar