Når du skal holde fest for en større forsamling af mennesker, er der flere muligheder for, hvor du kan holde den. Det kunne være i et forsamlingshus, andre lejede lokaler eller du kunne have et telt i haven.

Et telt i haven er den perfekte måde at gøre festen mere personlig og privat, samtidig med at du kan have flere mennesker end du f.eks. kan have omkring spisebordet. For at holde en god havefest er det godt med et telt, da du så kan have en fest uanset vejret.

Find en god størrelse

Det er en kunst at finde den rigtige størrelse telt til havefesten. Det afhænger nemlig af, hvor mange gæster du skal have med, hvor stort teltet skal være. Hvis det er for småt, kommer man nemt til at sidde sammenklemt, hvilket ikke er rart.

Hvis det derimod er for stort, kan det både blive unødigt dyrt og samtidig kan det være svært at holde en god temperatur i teltet, hvis vejret er koldt. Hos Saratelte kan du leje partytelte i mange forskellige størrelser.

Partytelte er det man kalder teltene til havefester. Det gode ved, at man kan leje i forskellige størrelser er, at man kan tilpasse det lige til den fest, man gerne vil have. F.eks. kan man leje et telt, der er lidt større, hvis man også gerne vil have dansegulv eller en lille scene til taler.

Find et telt, der kan holde til vejret

Havefester i telte kan være til mange forskellige slags arrangementer, som f.eks. bryllupper eller konfirmationer. Og da konfirmationer kan ligge tidligt i foråret og bryllupper hele året rundt, kan man aldrig være sikker på, at det bliver det perfekte, varme solskinsvejr som man håber på.

Derfor er det vigtigt at finde et telt, som kan modstå vind og vand, hvis vejret bliver utilregneligt. Det er godt med tunge og holdbare telte, da de står mere stabilt i stormvejr. Desuden er det godt med telte, der er vind- og vandtætte, så du er sikker på at det ikke regner ind til din fest, som du har planlagt så længe.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar