Hvis du ejer en virksomhed, har du med stor sandsynlighed brug for emballage. Emballagen kan du nemlig anvende til at pakke dine varer i. Det gælder uanset, om de skal stå på lager eller sendes ud til forbrugere.

Når du vælger at anskaffe dig emballage af træ, vælger du den mest miljøvenlige råvare. Derudover er træ utroligt nemt at tilpasse til forskellige størrelser, funktioner og vægtklasser. Klik her, hvis du vil læse mere om de mange fordele ved træemballage.

Let at tilpasse til dine ønsker

En af de store fordele ved træ er, at det er nemt at tilpasse til de ønsker, du måtte have. Derfor kan du kan helt selv vælge blandt standardstørrelser, eller du kan få fremstillet emballage efter specifikke mål. Det giver dig mulighed for at vælge den størrelse emballage, der passer bedst til dine varer. Når dine varer er indpakket i den rette størrelse emballage, får de en optimal beskyttelse under forsendelse eller opbevaring.

Vælg blandt flere forskellige pakkeformer

Når det kommer til træemballage, har du mulighed for at vælge blandt flere forskellige løsninger. Blandt andet kan du vælge paller. Disse kan enten være skabt efter standardmål, eller de kan være tilpasset dine specifikke ønsker.

Du kan også få fremstillet diverse transportkasser af træ. På den måde kan du beskytte dine varer bedst muligt, mens de er under forsendelse.

Hvis du har brug for specialemballage, har du også mulighed for at få fremstillet dette. Denne form for emballage kan fremstilles efter lige præcis de mål, som du har brug for.

Hvis du har brug for større emballage til projektpakning, vil det også være muligt at finde en løsning i træemballage.

Endelig er der også mange, der anvender træemballage til frugt- og grøntkasser. Her kan træmaterialet også sende et godt signal om, at der er tale om naturlige varer. Det kan være en rigtig fin detalje, hvis du sælger frugtkasser.

Derfor er træ det mest miljøvenlige valg

Når der tales om miljøvenlighed, er der oftest fokus på at minimere CO2-udledning. Derfor er træ et rigtigt godt valg for dig, der tænker på miljøet. Træ optager nemlig CO2 i stedet for at udlede det. Derfor er træ med andre ord CO2-neutralt. Derudover findes der masser af træer, og det er nemt at genplante nogle nye.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed