Står du og skal til at flytte bør det første man beslutter sig for, være om man vil flytte selv eller om man vil have en professionel hjælp til flytning igennem et flyttefirma. Beslutter man sig for at få professionel hjælp til flytning af et flyttefirma, kan man dernæst overveje graden af hjælp man har behov for.

Vil man gerne have flyttet alt sit flyttegods uden selv at være indblandet i flytningen, bør man gå med totalløsningen, hvor flyttefirmaet står for hele flytningen, herunder levering af de materialer, emballager og lignende som er nødvendige.

Den mere almindelige løsning er dog den hvor man pakker sine egne flyttekasser, hvorefter flyttefirmaet kommer og henter flyttekasserne, og flytter det samlede flyttegods.

Man kan også få hjælp til en delvis flytning, dvs. en flytning hvor flyttefirmaets flyttemænd tager sig af de tunge ting, og hvor man selv er ansvarlig for at flytte mindre flyttegods såsom flyttekasser.

Er man en af dem der vælger at stå for hele flytningen selv, skal man være opmærksom på at man selv bærer ansvaret for skader under flytningen. At stå for flytningen selv kommer selvfølgelig med den klare fordel, at være den billigste måde at flytte på.

Gode råd til din flytning

Har du flyttegods af særlig værdifuld karakter, eksempelvis et maleri, da bør du sikre dig at det flyttefirma du vælger har erfaring med sådanne slags transporter.

Derudover bør du give besked til flyttefirmaet hvis du har meget store eller tunge ting, eksempelvis klaver eller pengeskabe, da dette flyttegods kræver en særlig form for transport.

Desuden bør du være opmærksom på at farligt flyttegods, eksempelvis visse former for kemikalier, som regel kræver en speciel aftale med flyttefirmaet.

Endeligt, og dette siger næsten sig selv, så bør du sikre dig at du har pakket dit flyttegods på en sikker og forsvarlig måde. Sker der skader på dit flyttegods under transporten, og flyttegodset ikke er pakket på en sikker og forsvarlig måde, så er man nemlig selv ansvarlig for at dække skaden. Man bør gøre sig selv den tjeneste at spørge flyttefirmaet til råds, inden man går i gang med pakningen, for på den måde at sikre sig selv imod uforudsete skader på ens flyttegods, der kan komme til at koste dyrt.

Du kan også få opbevaring af dit flyttegods

Har du behov for at få flyttet dine ting, men uden at have et sted at få flyttet det hen, er der hjælp at hente hos udbydere af opbevaring.

Der findes flere udbydere af opbevaring, både selvstændige opbevaringer som kun tilbyder opbevaring, men også flere flyttefirmaer tilbyder opbevaring.

Har man derfor behov for både at få hjælp til flytning, men også for at få opbevaret sit flyttegods, kan man med fordel benytte sig af et flyttefirma der både tilbyder hjælp til flytning og opbevaring af flyttegods. Kigger man sig godt for, er der endda penge at spare på sådanne løsninger.

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar