Når det gælder lydoplevelser, er der sket meget de senere år. Med hjælp fra den teknologiske udvikling kan vi i dag lytte til både musik, podcasts og lydbøger, men også når det gælder måden, vi lytter på, er der sket meget. Her ser vi på, hvordan du med transportable højttalere kan tage din lyd med dig og nyde den både derhjemme, i sommerhuset eller på din båd.

 

Transportable højttalere har man kendt til længe, men i dag er de trådløse, og det giver en helt anden frihed, end man har været vant til, da man før har været begrænset af ledninger. Også lyden på transportable højttalere er i dag langt bedre en tidligere.

 

Her kan du købe dem

Men hvor kan man købe en smart, trådløs højttaler, der ikke fylder meget og som man kan tage med sig? Denne type højttalere findes i mange fabrikater og kan købes flere steder. Et godt sted at starte kan være hos Nexus Herning, hvor man fører et godt udvalg af trådløse højttalere fra blandt andet Bang & Olufsen. Du kan dog også købe dem flere steder på nettet, men i en fysisk butik har du mulighed for at afprøve højttaleren, inden du lægger den i kurven.

 

Hvilken størrelse har du brug for?

Trådløse højttalere findes i flere størrelser. Nogle er ganske små mens andre er lidt større. Netop størrelsen kan være værd at have i tankerne, når man er på udkig efter en bærbar højttaler, for hvis man ofte har brug for at tage den med sig eller flytte den rundt i hjemmet, bør den ikke være alt for stor. I Beolab serien fra B&O finder du bærbare højttalere i flere forskellige størrelser, der kan passe til ethvert behov.

 

Vælg et cool design

Også når det gælder designet, er der meget at vælge mellem. Netop designet er i fokus hos B&O og har været det alle dage. Faktisk er design og lyd det, de er kendt og elsket for over hele verden, og også når det gælder transportable højttalere kan man være sikker på at finde produkter af uovertruffen kvalitet hos denne danske perle indenfor lyd.

 

Der er altså flere ting, man kan have i tankerne, når man er på udkig efter en transportabel og trådløs højttaler, for ikke blot må lyden naturligvis være af højeste kvalitet, men som nævnt er størrelse og design heller ikke uvæsentligt. 

Categories:

Tags:

Comments are closed