Planlægger du en omfattende renovering af din bolig? Medmindre du er professionelt beskæftiget inden for byggebranchen, kan du sandsynligvis ikke selv varetage renoveringen. Heldigvis findes der folk, der kan klare opgaven for dig. En entreprenør er en form for håndværker, der som regel kan hjælpe dig med alle de byggerelaterede opgaver, du måtte søge at få løst. En entreprenør kan både hyres af det offentlige, af virksomheder og private. Hvis du som privatperson leder efter en lokal entreprenør i Køge, er Byg A/S et glimrende sted at starte.

Hvem er Byg A/S?

Byg A/S blev startet af Mogens Christiansen for snart fire årtier siden, og siden begyndelsen har virksomheden centreret en kombination af kvalitet og kundetilfredshed i deres arbejde. Byg A/S har længe haft et solidt ry i branchen, og dét skyldes blandt andet, at de varetager stort set alle former for byggerelaterede opgaver.

Hvad kan Byg A/S gøre for mig?

Byg A/S specialiserer sig blandt andet i nybyggeri, ombygninger, facaderenovering, murerarbejde, ovenlysvinduer, tagrenovering og generel renovering. Hvis du søger en entreprenør, der kan udskifte dine vinduer eller udfører tømrerarbejde i dit hjem, er Byg A/S også det rette firma for dig. På firmaets hjemmeside finder du, når du klikker på ’Vi udfører’ en oversigt over alle de ydelser, som Byg A/S udbyder. Kan du ikke finde den type opgave, som du selv skal have løst? Eller har du blot spørgsmål eller kommentarer til Byg A/S? Så kontakt firmaets kundeservice. Byg A/S sidder altid klar til at hjælpe dig.

Hvorfor skal jeg vælge Byg A/S?

Der er særligt tre gode grunde til, at du bør hyre Byg A/S til at varetage dit byggeprojekt. Først og fremmest har Byg A/S mange årtiers erfaring. Uanset dit projekt kan du derfor være sikker på, at de tidligere har varetaget et lignende. Som nævnt oven for arbejder Byg A/S dertil med så mange forskellige opgaver, at du, når du hyrer netop dette firma, kan få løst alle dine opgaver ét sted i stedet for at bruge tid på henvende dig hos flere forskellige firmaer. Sidst men ikke mindst gør deres mantra, at Byg A/S allerede har masser af tilfredse kunder i bagagen.

Hvor meget koster Byg A/S’ ydelser?

Prisen på byggeydelsen afhænger helt af, hvad du skal have lavet. Byg A/S giver dig dog gerne et uforpligtende tilbud, før de påbegynder deres arbejde.

 

 

Categories:

Tags:

Comments are closed