Måske du ikke har fået en ønskeseddel fra en bestemt person, du holder af, og julen er inden for rækkevidde eller en fødselsdag er lige rundt om hjørnet, så kan det være stressende at vide, at man ikke har noget at give til vedkommende. Det bliver endda ekstra stressende, hvis du får at vide, at vedkommende allerede har fundet og købt en gave til dig. Dog skal du ikke stå i den situation ret længe, da vi her kommer med to gode bud på, hvad du kan give i gave i år.

 

Giv et massage gavekort til en du holder af

Måske du kender en, der fortjener at komme væk fra en stressende hverdag eller bare trænger til ren selvforkælelse/få løsnet op i musklerne. Hvis du gør det, så kan et massage gavekort måske være det oplagte valg at give. Et gavekort, hvor du som afsender kan sætte dit helt eget personlige præg på, hvilken oplevelse det skal være.

 

Måske er vedkommende, du vil give et massage gavekort til, en person, der ønsker at få løsnet op i spændinger og skavanker i kroppen? Her kan et gavekort til en massagebehandling hos Helle Thorup i Aarhus være det oplagte valg. Her får personen en klassisk massage, der løsner op for spændinger og ømheder i kroppen.

 

Er personen derimod mere til en afslappende massage, hvor eventuelt ansigtsmassage eller fodmassage er inkluderet? Så kan du give personen et gavekort til massage hos Ni’mat i København, hvor der ikke bare er massage inkluderet, men hvor også morgenmad og spa er en del af tilbuddet.

 

På den anden side kan det også være, at personen føler sig stresset til daglig. I denne situation kan du give et massage gavekort til en omgang anti-stress massage hos Ermans Massage i Aarhus. Her vil personen komme helt ned i tempo og få en behandling, der skal afhjælpe på stress.

 

Giv et gavekort til en ansigtsbehandling til en du holder af

En ting er at give et gavekort, men noget andet er, hvis ikke massage er det, som personen, du holder af, foretrækker at få. Det kan være, at vedkommende foretrækker noget helt andet såsom et gavekort til en ansigtsbehandling.

 

Det kan være en ansigtsbehandling, hvor pleje og velvære er i fokus, og hvor der tilbydes ansigtsmaske, hudanalyse og peeling. Kunne det være interessant, så kan du få et gavekort til sådan en ansigtsbehandling hos Mekini i Aalborg.

 

Er personen, du holder af, både glad for en omgang massage, men også for en grundig ansigtsbehandling, så kan du også vælge at give et gavekort til en luksus behandling hos Helle Thorup i Aarhus. Her får personen både en ansigtsbehandling, fod- & håndmassage og en goodiebag.

 

Det kan også være et andet tilbud eller andre behandlinger, som er mere interessante at give. Heldigvis er der flere steder i landet, hvor man kan få udstedt forskellige massage gavekort eller forskellige gavekort til ansigtsbehandlinger.

Categories:

Tags:

Comments are closed