Når haven skal have det sidste touch for at stå helt skarpt, kan man med fordel tilføje blomsterkasser til sine udeområder.

Blomsterkasser er en flot tilføjelse til haven eller terrassen og kan indeholde alt fra blomster og buske, til afgrøder og træer.

Blomsterkasser kaldes også for plantekasser eller højbede og kommer i rigtig mange forskellige størrelser, former og forskellige materialer, og det er helt op til dig hvordan blomsterkasser vil passe bedst ind i dine ude områder.

Det kan være en fordel at lave en plan for hvordan du gerne vil integrere blomsterkasserne i og omkring dit hjem og hvad du gerne vil have plantet i kasserne.

Der er nemlig et hav af muligheder når du vælger at integrere blomsterkasser i din have.

Det kan også være hyggeligt at lave en blomsterkasse med dine børn og lade dem forstå biologien i planter og afgrøder og lade dem følge med i udviklingen af de planter de selv er med til at sætte i jorden og se vokse sig store og flotte.

De yngste i familien synes det er en fantastisk sjov og hyggelig måde at være med til at bestemme hvad der skal være i jeres have.

Hvad kan man plante i blomsterkasser?

Der er uendelige muligheder for beplantning i blomsterkasser.

Ligemeget om det er forskellige afgrøder, som basilikum, kål, gulerødder, ærter eller om man er mere til de eksotiske frugter som jordbær, citrontræer eller brombær.

Størrelsen på blomsterkassen og på de planter eller træer man gerne vil plante, kan selvfølgelig være afgørende for om blomsterkassen kan holde til planten eller om den vælter i vinden.

Det er selvfølgelig en god ide at finde en blomsterkasse der passer i størrelsen, så dimensionerne ikke ser forkerte ud.

Men mulighederne er uendelige og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan plante i en blomsterkasse.

Blomsterkasser i cortenstål

Blomsterkasser kommer i mange former og størrelser.

Hvis man laver eller køber blomsterkasser af træ kan man opleve at fugten fra det danske vejr, fugten fra jorden og fugten fra vandslangen når man vander sin planter giver råd i træet på kasserne og med tiderne gør at de rådner op.

Derfor anbefaler vi at du benytter dig af de flotte blomsterkasser i cortenstål, som er en yderst holdbar blomsterkasse i nordisk design.

Cortenstål er en ståltype der kommer i en flot rødlig rusten farve der egner sig utrolig godt til udendørs brug.

Den rustne farve er kun overfladisk og vil ikke trænge igennem stålet og give huller i blomsterkasserne.

Den vil derimod blive forstærket med tiden, når den bliver udsat for de danske vejrforhold.

Et utrolig velegnet produkt til brug i haven og andre udearealer.

OBS. Når man planter afgrøder i blomsterkasser af cortenstål, skal man huske at fore dem indvendigt, så de ikke afgiver metaller til afgrøderne.

Categories:

Tags:

Comments are closed