Står du overfor en udfordrende opgave, som for eksempel en kæmpe nedrivning, hvor der er brug for ekstra hænder, et stort overblik og en vifte af kompetencer? Så skal du læse med her!

På celero.dk finder du nogen landets største og dygtigste folk, der tilbyder en skadeservice, hvor ingen opgave er for stor. Dette skyldes blandt andet at firmaet dækker over et højt antal af medarbejdere, og fungerer som et samarbejde mellem store byggefirmaer, heriblandt Clausen service og Jensen.

Til undsætning i tilfælde brandskade

I det uheldige tilfælde at der skulle være en skade i et eller flere huse på grund af brand, så står man lige pludselig uden tag over hovedet. Når mennesker står i denne situation, er det selvfølgelig vigtigt at der bliver handlet hurtigst muligt.

Derfor skal der professionelle folk på sagen, som hurtigt kan komme frem på stedet og starte arbejdet, så bygningerne snart er så gode som nye igen. Dette gælder også for vandskader, stormskader eller skader efter indbrud. Når uheldet er tid og effektivitet yderst nødvendigt, og det er du lovet her!

Nedrivning af både stort og småt

Ligegyldigt om det drejer sig om en lille bolig eller flere store bygninger, så er det en opgave der egner sig til dette firma. De arbejder med nogle store opgaver hver eneste, og har erfaring indenfor dette.

Når man laver en totalnedrivning, hvor alt skal væk, skal man starte med at fjerne farlige stoffer som kan være i bygningen, som blandt andet bly. Det er noget, man ikke umiddelbart tænker over, og derfor er det vigtigt at en faglært udfører arbejdet, så ingen skadelige stoffer tilbagebliver.

Det er også muligt med en indvendig nedrivning. Dette er oplagt hvis en bygning eller bolig skal renoveres. Boliger i hele Danmark bliver renoveret årligt, hvis der for eksempel skal skabes nye rum eller isoleres bedre. Både loft, vægge, døre og gulve kan nedrives.

Sprængning bruges ofte som fremgangsmåde når der skal nedrives. Det siger også lidt om, hvor omstændigt arbejdet er. Du får hjælp af professionelle folk, der kan sit kram indenfor sprængning og andre nedrivningsmetoder.

Service i hele landet

Hvis du står med et stort ned nedrivningsprojekt eller med en skade, så er hjælpen ikke mange kilometer væk. Du får fornøjelsen af fagfolk, som er dygtige til at handle hurtigt. Også sanering, som indebærer fjernelse af giftstoffer, lige fra PCB og bly til skimmelsvamp.

Categories:

Tags:

Comments are closed