Har du et hus eller en ejendom, som du mener, kan trænge til en opfriskning eller som bare skal have den helt rigtige farve både indvendig og udvendig? Så er det vigtigt at finde den rigtige maler, der passer bedst til at udføre netop de opgaver, som du skal have løst. Med en professionel maler, kommer du langt og du undgår de fejl, som mange ved gør-det-selv arbejdet ofte kommer til at slås med. Du kan vælge mellem professionelle malere find-maler.dk og indhente gode tilbud.

Hvad den gode tilstandsrapport kan gøre

Med en god tilstandsrapport vil du komme langt, hvis du skal sælge hus eller du skal have en god vurdering af din ejendom. Det kan også være dit sommerhus, som du gerne vil have foretaget et eftersyn af og samtidig få lavet en fornuftig tilstandsrapport i den forbindelse. En tilstandsrapport kan du få i flere prisklasser og for at finde den rette byggesagkyndige, er der råd at hente.

En god tilstandsrapport gør det nemmere at sælge, hvis du er i den situation. Førstehåndsindtrykket for en køber kan have stor betydning for om dit hus fremstår attraktivt og her kan vedligeholdelse og den rette maling have en del at sige. Selvom malingen af facade og vinduer ikke har en direkte indflydelse på tilstandsrapporten, så kan den alligevel gøre en stor forskel indirekte på køberens opfattelse af dit hus.

Maling og stribefundament

Maling af soklen har til gengæld stor betydning for tilstanden af sokkel og dermed for selve fundamentet på dit hus. En professionel maler vil have den rigtige erfaring og kendskab til, hvordan en sokkel bedst vedligeholdes. Med den rette maling vil du kunne sikre dit fundament bedre.

Et stribefundament er af beton og bruges ved tunge bygninger. Stribefundamentet er støbt ned i det bærende jordlag og giver god kontakt med jorden. Det kan dog være en udfordring i forbindelse med revner og det er derfor, at det er vigtigt, at der fra soklen ikke kommer vand og fugt videre til stribefundamentet. Får du malet soklen af en professionel maler, kan du bevare dit stribefundament i god stand og selvom du selvfølgelig skal have malet flere gange, så er det klogt fra start at gøre det rigtigt.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed