Et smart alternativ til radiatorer er gulvvarme til badeværelse – der findes flere fordele ved at vælge netop denne løsning. Først og fremmest er det en effektiv måde til at varme badeværelset op.

Byt dine radiatorer ud med gulvvarme

Radiatorer er sjældent et kønt syn – heller ikke på badeværelset. Mange forsøger ofte at skjule dem men ofte uden held. Desuden kan man heller ikke få varme uden disse, så skiller man sig af med sine radiatorer, bør man afgjort finde et godt alternativ dertil.

Det kan du heldigvis med gulvvarme. Som er en usynlig kilde til varme under gulvet. Det er dermed din garanti for et flot resultat, hvor du ikke går ned på hverken varme eller kvalitet.

Vælg den komfortable løsning

Ved at vælge gulvvarme – over eksempelvis radiatorer – sikrer du samtidig også, at din husstand har en komfortabel kilde til varme. Særligt hvis du i badeværelset har klinkegulv, som kan være meget koldt at gå på, kan det være ekstra komfortabelt og rart at sørge for, at gulvet er en anelse opvarmet.

Det skal nemlig ikke være for koldt at træde ud på klinkegulvet om morgenen efter et varmt og dejligt bad.

Man kan regulere i gulvvarmen

Alt efter behov – og eksempelvis årstid – kan man ved de fleste løsninger med gulvvarme regulere i temperaturen, således gulvet kan blive både varmere og koldere. Det betyder også, at du i sommerperioden kan sænke dit forbrug betydeligt – og omvendt have lune klinker i årets kolde måneder.

Der er flere årsager til, at denne løsning er den bedste at vælge. Det skyldes både, at du sparer penge ved at sænke dit forbrug i de måneder, hvor den høje varme ikke er nødvendig. Ydermere er du også med til at spare på dit forbrug, således klimaet belastes mindre. Det er er dermed en løsning, der tager højde for både pengepung og for klimaet. Det er to fluer med ét smæk!

Undersøg dine muligheder

Der findes forskellige typer af gulvvarme; du kan eksempelvis vælge en el løsning. Det er særligt smart i de tilfælde, hvor du kun skal have lagt gulvvarme under gulvet ved badeværelset – altså, hvis der generelt er tale om et mindre areal af boligen. Derudover findes der også vandbaseret gulvvarme, som man eksempelvis bør vælge, hvis man i forvejen har gulvvarme i huset.

Snak med eksperterne i gulvvarme

Er du i tvivl, kan du altid spørge om gode råd, hjælp og vejledning. Det er din garanti for at træffe den rigtige beslutning og finde den løsning, der passer til både dine og din boligs behov og ønsker.

Det kan nemlig variere hvilken løsning, der er bedst egnet til netop den situation, du befinder dig i. Der er forskellige faktorer at tage hensyn til – og de kan være svære at klarlægge helt på egen hånd. Det er derfor bedre at spørge en gang for meget end en gang for lidt.

Derudover findes der også god og informerende vejledning om, hvilke fordele og ulemper der er forbundet ved en løsning med gulvvarme. Det er vigtigt at vide disse faktorer på forhånd.

Categories:

Tags:

Comments are closed