Der kommer hele tiden nye populære trends, når det gælder boligindretning og interiør. Selvfølgelig behøver man ikke og man bør måske heller ikke gå efter, hvad alle andre har købt af interiør til hjemmet. Alligevel kan det give en lille fingerpeg om, hvad der er in og trendy, og hvad der er helt yt. Ud fra det kan du finde noget, som passer ind i lige præcis din boligindretning. Det bedste er, at du kan tjekke det ud online, hvor der er et større udvalg. Så køb møbler online! Du kan købe møbler online på Interiortrends.dk.

Keramik

Det er helt umuligt ikke at have opdaget denne trend inden for interiør, som faktisk snart har hersket længe. Krus, kopper, vaser og lignende SKAL være lavet i keramik, og det må også gerne se lidt fjollet og hjemmelavet ud. Endnu bedre er det, hvis det ligner, at et barn har produceret det. Derfor er det kun en fordel, hvis du selv begynder at lave keramik til hjemmet. På den vist kan du få dit helt eget personlige udtryk, og mon ikke dine gæster bliver imponeret over dine evner inden for keramik? Ellers kan I grine af lidt af dine sjove fremstillinger. Hertil skal det altså lige nævnet, at det bestemt ikke er nemt bare at give sig i kast med at lave keramik. Det er faktisk ganske svært, og det kræver en del øvelse. Du kan eventuelt overveje, om du vil starte ud med at tage et kursus eller aftenskolehold i keramik. Så kan du få styr på de basale ting og metoder, så du kan få det sejeste hjemmelavede interiør.

Spejle har fået comeback

Spejle er endnu engang blevet et stort hit, når det gælder interiør. Der er dog ikke tale om de helt traditionelle spejle. Mange forbinder spejle med firkanter, men den æra er slut. Nu skal spejlene have sjove og skøre former! Dertil kommer, at hvis du virkelig skal have et trendy spejl, skal der helst være farve på. Det her spejl skal nemlig ikke bruges som noget praktisk interiør. Derimod skal det blot pynte på væggen. Det kan altså være godt med noget interiør af høj kvalitet til ens hjem

Støbning af lys

Det har længe været populært med sjove kronelys i diverse farver og former. Især de snoede lys har fået en stor plads på boligscenen, når det gælder interiør, og lysene skal helst have mange forskellige farver på én gang. Det helt nye er så, at man selv skal støbe lysene. Det er helt sikkert også en langt billigere løsning end at købe dem. Man støber lysene ved hjælp af forskellige forme til lys, og så kan man tilføje farve til dem. Man kan bruge lysene i eget hjem, men det er altså også en fantastisk lille gave at have med til vennerne eller til familien. Igen skal det lige siges, at det altså kræver en lille smule øvelse at blive god til at støbe stearinlys.

Categories:

Tags:

Comments are closed