Du tænker sikkert ikke over, hvad der ryger ned i din kloak og dit afløb, men det bør du måske tage at begynde på. Der ryger trods alt meget skidt igennem sådan et system i løbet af månederne, og noget af det kan sætte sig og blive til lugtgener eller forstoppelser. Hvis det sker, har du brug for en gang slamsugning til at få fjernet problemet igen, men det ville jo være endnu bedre, hvis det helt kunne undgås.

 

Overvej, hvad du skyller ud

Et gammelt ordsprog siger, out of sight, out of mind, og det er I nogle tilfælde også en god mentalitet at have, da den beskytter dig mod de ting, du ikke kan gøre noget ved alligevel. Der, hvor ordsproget absolut ikke gælder, er, når vi har med din kloak og dit afløb at gøre, for der kan de ting, du ikke ser hurtigt komme tilbage og straffe dig grusomt.

 

Vi skyller rigtig mange forskellige ting ud i både køkkenvask, håndvask, toilet og bruserafløb, men det er ikke alt, vi sender igennem vores rør, der er lige hensigtsmæssigt. Der er ting, der uden problemer kan flyve hele vejen igennem dine rør og ud i intetheden, men der er så sandelig også ting, der stopper på halvvejen, og det er dem, der kan give dig problemer. Problemer, der i sidste ende kræver en professionel slamsugning eller lignende.

 

Det er ikke fordi, du skal have en gigantisk liste med ting, du må skylle ud, og ting du ikke må skylle ud, bare brug din sunde fornuft og tænk en gang ekstra over, om alt der ender i dit afløb, også bør ende dernede, og hvis svaret er nej, så smid det i skraldespanden i stedet. Det har din kloak og din pengepung meget bedre af.

 

Hvis uheldet er ude

Ingen er perfekte, og det gælder også din håndtering af din kloak og dit afløb, og selv hvis du er, så kan der stadig opstå nogle grimme forstoppelser, der skal løses hurtigt og effektivt. Når du oplever det, så er der heldigvis råd at hente, og de kommer fra din trofaste kloakmand, der kommer ud til dig og fjerner det, der er fanget under vandlåsen.

 

Kloakmand er nok ikke lige det arbejde, de fleste drømmer om, når de er børn, men det er et uvurderligt job, som de stolte fagmænd laver for os alle, når de laver slamsugning, kloakspuling, kloakrensning og mange andre ting. De gør det også hurtigere, end du aner og kan fjerne alle dine kloakproblemer, hurtigere end du kan nå at overveje, hvordan de opstod. Det er dog selvfølgelig at foretrække, at du ikke får brug for dem, men hvis du enten ikke har tænkt dig godt nok om, eller du bare lider af sort uheld, så er de klar til at hjælpe dig og din kloak.

Categories:

Tags:

Comments are closed